رئیس دبیرخانه شورای راهبری دفتر تبلیغات اسلامی از برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای 10 ساله این دفتر و تصویب شش رشته دانشگاهی در جلسه اخیر شورای راهبری خبر داد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قم گفت: سرمایه گذاری صورت گرفته توسط بخش خصوصی برای بهره برداری از فاز نخست نمایشگاه بین المللی دائمی استان، تاکنون حدود 250 میلیارد تومان است و پس از راه اندازی فاز نخست این نمایشگاه، فاز دوم آن نیز به مرور احداث میشود.
نمایشگاه بینالمللی استان قم یکی از مهمترین پروژههای اقتصادی نیمهتمام است که با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی هنوز سرنوشت راه دسترسی آن مبهم باقیمانده است.
نمایشگاه معرفی فرصت های ساخت داخل، معدن و صنایع وابسته استان قم با حضور بهرام سرمست استاندار قم و افشار فتح الهی مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی ، وزارت صنعت، معدن و تجارت در محل دائمی نمایشگاه های قم افتتاح شد.
نخستین نمایشگاه مسابقه عکس تئاتر قم با حضور معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس انجمن نمایش قم در نگارخانه شهید آوینی آغاز به کار کرد.
مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری قم با اشاره به فعالیت حدود ۲ ساله نگارگذر خیابان صفائیه در این استان گفت: تا کنون ۸۲۵ اثر در قالب ۲۵ نمایشگاه در این نگار گذر به نمایش درآمده است.
دبیر اجرایی دوزادهمین نمایشگاه ملی رسانههای دیجیتال با بیان اینکه دوازدهمین دوره این نمایشگاه از ۲۸ خرداد به میزبانی قم آغاز به کار میکند گفت: در این نمایشگاه ۷۰ کسب و کارهای بزرگ فضای مجازی کشور حضور دارد.
مدیرکل بنیاد مسکن قم گفت: طی چهار دهه گذشته 775 هکتار زمین در 70 روستای استان توسط این نهاد انقلابی تملک و حدود پنج هزار قطعه زمین نیز تفکیک و در اختیار روستاییان قرار داده شده است.
مدیرکل دامپزشکی قم گفت: مراکز درمان دامی استان نسب به پیش از انقلاب 30 برابر و تعداد مراکز مایه کوبی 12 برابر افزایش یافته است، ضمن اینکه هم اکنون پنج کارخانه تولید داروهای دامی در قم وجود دارد که این شاخص ها قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست.
رئیس دانشگاه قم با تاکید بر اینکه آموزش عالی در این استان همزاد انقلاب است گفت: پیش از انقلاب چیزی به اسم دانشگاه در قم وجود نداشته ، این در حالی است که هم اکنون 50 مرکز آموزش عالی در این استان مشغول فعالیت علمی و تربیت دانشجویان می باشد.